onsdag 14. november 2012

NITTEDAL GÅR EN UTRYGG TID I MØTE

Fremskrittspartiet reagerer med frykt på det fremlagte forslag til Nittedal-budsjett for neste år. Kommunen styrer mot underskudd.
Av Jan Fossen
67 07 35 10
jafo@varingen.no


Helge Fossum,   
Foto Jan Fossen Varingen
 
 – Vi er overrasket over hvor raskt det nye flertallet i Nittedal har klart å reversere både profil og trygghet i budsjettet, slik Frp var med å bygge opp fram til valget i 2011, sier Helge Fossum.
     Partiet savner handlekraft; vilje og evne til å prioritere, legger han til.





Mest til kulturhus
Fossum mener Ap, V, KrF og Sp lagt opp til å prioritere litt til alt, og mest til kulturhus.
    – Konsekvensen er at om få år vil kommunen ha problemer med å levere grunnleggende tjenester, sier gruppeleder Tone T. Johansen.

Frihet for folk flest
Nittedal Fremskrittspartiet samles til budsjettkonferanse i helgen og skal der drøfte hvordan partiet skal forholde seg til det fremlagte forslaget til nytt kommunebudsjett:
    – Frp vil legge grunnlaget for større frihet for folk flest. Dette innebærer at kommunen må sørge for å ha grunnlaget for å yte gode tjenester som gir økt kunnskap i skolen, omsorgstjenester som øker livskvalitet og effektiv saksbehandling.
    Vi vil ha en kommune som gir trygge tjenester og at folk sikres gode tjenester når de trenger det, presiserer Helge Fossum.
    Han mener budsjettforslaget slik det nå foreligger, legger opp til økte behandlingskøer og at dokumentet dessuten er en sikker oppskrift for å føre Nittedal raskt tilbake på Robek-listen.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar